Køb de fantastiske vine fra Frankrig online

Hvis man holder af et godt glas vin til aftensmaden, så ved man, hvad mad og vin kan gøre sammen. Vinen kan fremhæve nye facetter i smagen fra maden, og maden giver vinen ekstra smag, især hvis mad og vin passer sammen. Et godt match mellem mad og vin er en fordel for begge dele. Der er mange gode vinproducerende lande, men Italien og Frankrig er nok de mest oplagte at nævne, når man snakker vin af bedste kvalitet.

Når man tænker på fransk vin, kommer man automatisk også til at tænke på fransk mad. Det franske køkken er et af de mest avancerede køkkener i verden, og måske også det mest velsmagende. Det er fristende at tænke, at grunden til at fransk vin er så god, som den er, også har noget at gøre med de franske traditioner for god mad. Det passer i hvert fald meget godt, hvis man skeler til et af landene i nabolaget, Italien, hvor både mad og vin også er i den absolutte topklasse. De to ting passer tilsyneladende sammen.

Vinens superliga

En flaske fransk vin er ofte dyrere end andre vine. Franskmændene er godt klar over, at de har et godt ry og et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige. Få vine er vel bedre end den klassiske franske Chateauneuf du Pape, som måske er verdens mest ikonisk berømte rødvin. Man kunne også nævne Bordeausx og Bourgogne som nogle af de mest kendte. Disse vine skuffer aldrig, men fylder næse og gane med de skønneste aromaer og er fantastiske ledsagere til specielt det franske køkkens lækre retter.

God vin til overkommelig pris

Man kan også købe fransk vin hos supervin.dk, som er en af landets største og mest velassorterede vinhandlere på nettet. Indkøberne til denne webshop er specialister i at opstøve billige restpartier af gode vine, også fra Frankrig og Italien. Det gør det muligt at sælge disse vine til priser, der ikke vælter hele husholdningsbudgettet. Jo mere man køber ad gangen, desto billigere er prisen pr. flaske. Det kan altså godt betale sig at købe stort ind, når man handler her.