Tips til indretning af et miljøbevidst hjem

Mange mennesker bliver i stigende grad mere bevidst om deres klimaftryk og effekten de har på miljøet. Og selvom man ikke kan gøre en stor forskel ene og alene, så kan man gøre det jo flere man er om at lave positive ændringer. Det behøver ikke at være svært eller dyrt at finde de mere klimavenlige alternativer til hjemmet. Fra Beck og Jørgensen maling til væggene til vintage sofaer og møbler er der både penge at spare og point at hente på klimakontoen.

Kvalitetsbevidste og miljøbevidste vægfarver

Noget som man måske ikke lige overvejer når man vil indrette sit hjem må en mere klimavenlig måde, det er malingen der kommer på væggene. Her kan Beck og Jørgensen maling anbefales, som er af god kvalitet. Maling fra Beck og Jørgensen er også til den miljøbevidste forbruger der gerne vil have maling som følger nogle retningslinjer og en miljøpolitik.

Dette gør Beck og Jørgensen maling nemlig. Udover at virksomheden har en politik som er med til at beskytte medarbejderne på arbejdspladsen, så blev der i 2016 også udvikler en vægmaling som blev godkendt af Astma- og Allergiforbundet. Det er vel og mærke den første vægmaling de har godkendt i Danmark. Hvis man gerne vil have en vægmaling der både er flot og er allergimærket, så behøver man ikke at søge meget længere.

Vælg miljøbevidste mærker

Når man indretter sit hjem, så kan man med fordel gå målrettet efter mærker som er miljøbevidste. Firmaet bag Beck og Jørgensen maling arbejder for eksempel aktivt med FN’s klimamål og arbejder blandt andet på at øge ansvarligt forbrug og produktion. Man kan altså handle Beck og Jørgensen maling med ro i maven.

Ligesom med vægfarven, så gør man også klogt i at overveje hvilke møbler og materialer der bedst kan betale sig at investere i, både fra et kvalitetsmæssigt og klimamæssigt synspunkt. Hver gang man køber noget nyt, så påvirker man nemlig klimaet fordi det sætter efterspørgslen og dermed produktionen i gang. Så hvis man har muligheden for at vælge noget der er produceret på en klima-neutral måde, så gør man noget godt for sig selv og miljøet.