Bestil din tilstandsrapport problemfrit online

Der er mange forhold, der spiller ind, når man skal sælge sin bolig. Love og regulativer skal overholdes, hvis et boligsalg skal godkendes endeligt. Der skal være gennemsigtighed for køberne, så de har overblik over, hvad de kommer til at sidde for på årlig basis, og hvilke forbedringer, de kan lave for at nedbringe udgifterne. Som sælger står man til ansvar for korrekt afgivne oplysninger i op til ti år efter handlens indgåelse. Derfor er det vigtigt med et overblik.

Tilstandsrapporter kan hjælpe sælger med at afgive de helt korrekte oplysninger om boligens tilstand i forbindelse med et salg. Og flere og flere vælger at få lavet tilstandsrapporter på deres ejendomme, når de skal sættes til salg. Det giver køber bedre muligheder for at danne overblik over, hvad de køber, og det giver en stor tryghed i handlen, både for køber og sælger. Hvis man har elinstallationsrapport og tilbud om en ejerskifteforsikring på hånden, og samtidigt får udarbejdet tilstandsrapporter, så kan man fritages for ansvar for afgivelse af urigtige oplysninger i op til ti år.

Let at booke tid

Botjek.dk er en hjemmeside, hvor man kan læse mere om tilstandsrapporter, energimærkning og andre forhold i forbindelse med bolighandel. Her kan man også udfylde en formular og indsende, så man kan booke tid til at få besøg af eksperter, der kan foretage gennemsyn af boligen. Botjek har stor erfaring i at udarbejde tilstandsrapporter, og inden for 24 timer efter din henvendelse vil du blive kontaktet med henblik på aftale af tid for besigtigelse af din bolig. Det er meget enkelt og lige til at booke tid på denne måde.

Hurtige, men grundige

Eksperterne fra Botjek går grundigt til værks, når de gennemgår din bolig. Det er vigtigt, at alt bliver belyst, så der ikke er noget at tage fejl af for den eventuelle køber, når han eller hun skal gennemgå rapporten. Men herefter går det forholdsvis hurtigt. Når Botjeks eksperter har været på besøg, så har du din tilstandsrapport i hånden inden for 48 timer. Den er god at have for både dig og den eventuelle køber.