Stue

Vil du gerne kende de bedste indretningstips til stuen?

Overordnet set gælder det om at have en indretning, der både giver en masse rum og plads, men som samtidig også er effektiv. Det kan måske være svært at greje, hvordan man lige skal bære sig ad med det, men et af nøgleordene er her, at du investerer i møbler og andet boligtilbehør, der på overfladen ser ensartet og harmonisk ud, men som kan rumme en masse forskellige ting, og som har mange funktioner. Det kunne for eksempel være flotte kommoder, reoler, konsolborde, eller lignende, og her er der altså rigtig meget at kigge på! Der findes et væld af skønne opbevaringsmuligheder til den moderne skandinaviske bolig, og det er kun fantasien (og nok også pengepungen), der sætter grænser.

Med stor sandsynlighed vil 85% af læserne af denne artikel kunne se hvide vægge, hvis de tager et kig rundt i deres egen stue. Uden at tænke over det maler man nemlig blot væggene hvide, som om det var det mest normale i verden, men det behøver det slet ikke at være! Forskning viser, at vi bliver gladere af farver så hvorfor ikke omgive sig med dem? Hvis du synes, det er for voldsomt at male samtlige vægge i stuen, kan du altid lægge ud med at male blot én af dem i en farve, du synes godt om. På den måde kan du vænne dig til den farvede væg, men du får også tid til at overveje, om der overhovedet skal males mere.

Hvis du følger rådet om den enkle og sparsomme indretning, der giver rum og plads, kan du med fordel placere nogle store og flotte vaser rundt om på gulvet. De kan både stå frit, men de kan også indgå sammen med nogen af boligens andre møbler. Størrelsen på disse store gulvvaser er naturligvis relative, og det er op til dig at vurdere, hvor store de skal eller må være, inden det bliver for meget og for dominerende.

Plakater til stuen er nok en af de mest altoverskyggende og vigtigste tips, når det gælder indretning af din stue. Plakater til stuen kan du købe mange forskellige steder – både i fysiske butikker og på nettet – og der findes efterhånden rigtig mange forskellige og flotte designs. Plakater til stuen er en af de mest populære trends inden for bolig og indretning, så det er helt sikkert her, du skal sætte ind, hvis du gerne vil optimere dit hjem og din stue. Med en masse flotte plakater til stuen i kurven er du nemlig godt på vej til en moderne skandinavisk bolig!

En af de lidt dyrere løsninger er de danske designklassikere, som man aldrig går galt i byen med. Men det behøver faktisk ikke at være så dyrt, for man kan både gå efter de lidt mindre effekter, og samtidig kan starte jagten efter dem på diverse genbrugssider – og platforme. Et eksempel på en designklassiker er eksempelvis en stilet lampe, en behagelig lænestol, eller måske et flot stykke keramik.