Find de spændende krimier om Rebekka Holm på nettet

Der er ikke noget, der er så hyggeligt, som at sætte sig godt til rette i sofaen, med et lunt tæppe og en god kop te eller kaffe, og dykke ned i en god krimi. Hvorfor vi elsker at hygge os med uhyggelige mord og politiets vanskelige opklaringsarbejde er måske en lige så stor gåde, som selve gåderne i disse bøger, der sluges af masser af læsere i Danmark hver eneste dag. Krimigenren er en af de mest populære boggenrer i Danmark og resten af Skandinavien.

Og Julie Hastrup er en af de mest populære danske krimiforfattere. En af hendes mest populære bøger er bestselleren “En torn i øjet”, det blev startskuddet på serien om den stædige kriminalefterforsker, Rebekka Holm, der kaster sig ud i det ene vanskelige stykke opklaringsarbejde efter det andet. Ofte med baggrund i bizar sex og makabre forbrydelser. Med Rebekka Holm har Julie Hastrup fundet sin romanfigur, og hun er hovedperson i en hel serie af spændende krimier.

Med baggrund i journalistikken

Forfatteren Julie Hastrup blev født i Ringkøbing, men har boet hele sit liv i København. Hun er uddannet journalist og har arbejdet på blandt andet TV2-Lorry og Danmarks Radio. I 2009 debuterede hun med sin første bog i serien om Rebekka Holm. Siden “En torn i øjet” er der kommet i alt 9 bind i serien. Her beskriver Julie Hastrup de kriminelles syge tankegang og de store vanskeligheder, der ofte er forbundet med opklaringen af deres forbrydelser. Politiarbejde med kriminalgåder har aldrig været let. Det forstår man, når man læser disse spændende bøger.

En webshop med hylderne fulde af bøger

De fleste kender boghandlerkæden Bog & Idé, som har butikker spredt ud over hele landet. Med webshoppen bog-ide.dk er det også blevet muligt at finde denne butik på nettet. Her kan man finde masser af krimier, perfekte til en dag i sofaen eller en tur i sommerhuset. Hvis man kan lide at dykke ned i et spændende og gådefuldt kriminalmysterium, så kan man finde masser af stof i denne webshop. Også bøgerne af danske Julie Hastrup.